Uitgelicht

Mevr. A. van Houten

Mevr. A. van Houten

Andrea van Houten

Zuidlaren

tel: 06-53662937

E-mail: andreavanhouten@hotmail.nl

Mijn naam is Andrea van Houten, geboren in het Groningse Warffum en sinds een aantal jaar woon ik met mijn vriend, zoontje en bonus-zoontje, (zoals ze dat tegenwoordig zo mooi zeggen) in Zuidlaren. Naast het drukke bestaan als moeder vind ik het leuk om motor te rijden, te lezen, taarten te bakken en te fotograferen.

Ik ben werkzaam bij Stadsbeheer van de Gemeente Groningen en sinds kort mag ik mij Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand in de gemeente Tynaarlo noemen. Een hele eer vind ik zelf.

Omdat het huwelijk een bijzondere gebeurtenis is waar iedereen naar uitkijkt, willen jullie alles natuurlijk tot in de puntjes verzorgd hebben. Een toespraak van de ambtenaar hoort daar bij. Graag bespreek ik in een persoonlijk gesprek jullie levensverhaal, jullie wensen en ideeën. Het is jullie dag.

Mochten jullie mij als jullie ambtenaar willen op deze speciale dag, neem dan contact met mij op via 06-53662937, graag in de avonduren. Spreek een boodschap in wanneer ik niet opneem. Ook ben ik bereikbaar via de mail: andreavanhouten@hotmail.nl (niet .com)